SREDA, DAN D

Naše članice se bodo jutri ob 19.00 uri pomerile z ekipo ŽRK Velenje na prvi kvalifikacijski tekmi.

V zeleni skupini so končale na 1. mestu, s trinajstimi zmagami ter dvema porazoma. Kljub slabšim rezultatom na zadnjih dveh tekmah, gredo dekleta v jutrišnjo tekmo s polnim zagonom. Že od zadnjega nastopa v prestolnici, so misli usmerjene v priprave na obračun. Dekleta bodo v derbi vstopile samozavestno in odločno.

Vabljeni vsi navijači h glasnem spodbujanju s tribun, da pomagate Žurdovkam do pomembne zmage.

Željko Zirdum, trener članske ekipe:  V sredo nas čaka prva kvalifikacijska tekma, katero vsi nestrpno pričakujemo. Po prestavljenem datumu prvega obračuna, smo imeli dodaten čas za pripravo na nasprotnikovo igro. Skozi sezono smo si z zavzetim treniranjem zagotovili jutrišnji nastop. Od začetka sem verjel v dekleta, da si bodo priigrale možnost ponovnega soočenja s 1. Žensko rokometno ligo. Punce tudi nestrpno pričakujejo tekmo in so prepričane, da jim lahko uspe preskočiti še zadnjo oviro.

Zavedamo se, kaj je na kocki in zato bomo v tekmo vstopili 100%. Upamo, da dve točki ostaneta doma in gremo na “drugi polčas” v Velenje s prednostjo.  Glede na že prikazane predstave nimam nikakršnega dvoma v punce in jim popolnoma zaupam, da bodo pokazale svoje znanje, željo in borbo za koprski grb.

Naj zmaga boljši. Forza Žurd!